dinsdag 14 augustus 2007

Dag 11, dinsdag 14-8

Vanmorgen om half 9 stonden we voor de poort van Typhoon Lagoon waterpark. We mochten meteen naar binnen en huurden een locker om mijn tas en onze kleren op te bergen. Nog even wachten en op naar de eerste waterglijbaan, de Crush ‘n’ Gusher. Hier gingen we in een 2persoons band naar beneden. Niet echt geweldig, want mijn achterste kwam op de bodem terecht en deed behoorlijk pijn… Maar niet getreurd, op naar de tweede glijbaan, Humunga Kowabunga (wie verzint die namen?). Daar konden we vrij snel naar beneden suizen en joepie, mijn badpak volgde nog maar net…
Daarna de wat rustigere glijbanen en een ritje in de rivier om tot rust te komen. Als laatste in de enorme golven van de Lagoon.

Dit park is mooier als Blizzard Beach wat betreft de aankleding, meer bomen en bloemen i.p.v. die rare nep-skihellingen. Maar de glijbanen waren minder leuk, vonden wij tenminste. Wij hadden ons vermaak gehad en vertrokken naar het hotel waar ik nog even in het zwembad dook om te relaxen en Erik de computer opzocht.

Om 12 uur was het shopping-tijd. We gingen naar een outlet mall aan de 535. Dit was iets heel anders als de vorige keer. Veel minder winkels en alles van buitenaf te bereiken. De winkels die hier zitten zijn een soort discount-winkels waar alles een stuk goedkoper is. We kochten allebei een paar Nikes voor samen nog geen 100 dollar en verder nog wat kleine dingen. Daarna in de Walmart nog wat eten gekocht (want wie weet hoe Twinkies smaken?) en terug naar het hotel. Elke keer is dat wel een beproeving, die hete auto instappen. Gelukkig werkt de airco prima en is het binnen korte tijd weer redelijk koel in de auto, maar instappen in een soort sauna is niet echt prettig.

Morgen Seaworld!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Marielle,

Wat een belevenissen allemaal!
En wat moet je een energie hebben om dit allemaal te doen.
Wel even wat anders dan zes dagen fietsen in ieder geval.

Groetjes,
Gerrie