donderdag 9 augustus 2007

Dag 6, donderdag 9-8

Vandaag zijn we vroeg naar Blizzard Beach gegaan. Om half 9 waren we daar. Jammer genoeg niet als eerste binnen, al stonden we vooraan. Nee, iedereen die in een Disneyresort logeert mocht een uur eerder naar binnen. Dus was het al een beetje vol toen wij aan de beurt waren. Snel een kluisje gehuurd en naar de Slush Gusher. Dat is een enorme waterglijbaan. We moesten en kwartier wachten, maar dat was het waard. Wow, het leek alsof je vloog over het water. Ik ben dan toch niet zo’n held dat ik de Summit Plummet durfde te doen (120-foot free-falling body slide). Daarom naar de Teamboat Springs, waar we samen met nog een kleine familie in een raft naar beneden gingen. De Snow Stormers waren ook leuk, liggend op je buik op een mat naar beneden. En de Runoff Rapids was vooral leuk omdat je met zijn tweetjes in een band ging. Op het einde stapte Erik uit en kantelde ik om. Ja, dat soort dingen dus.

Ergens onderweg de Cross Country Creek in alle rust in banden gedobberd door het hele park. Fantastisch, jammer dat het snel erg druk werd zodat je erg lang moest wachten voor de glijbanen. Maar we hadden het goed gepland, om een uur of 11 gingen we terug naar het hotel om te douchen en even uit te rusten. Want ja, om 9 uur is het al warm genoeg om te zwemmen en om 11 uur is het bloedheet. Gelukkig zijn we (nog) niet verbrand, sowieso is het niet de zon die voor al die warmte zorgt. Ja, nou, zo bedoel ik het niet helemaal. Het is de vochtgheid van de lucht, de hele lucht is heet, het is niet het branden van de zon. Regenbuien hebben we nog niet gehad in de middag, als is het wel het seizoen daarvoor. Vanaf zaterdag is dar meer kans op.

Daarna naar de Walmart, die we nu wel wisten te vinden. Daar hebben we de eerste McDonalds bezocht in Amerika, een Big Mac blijft toch een Big Mac. Weer wat eten gekocht voor in het hotel, fruit , melk en cookies. En een 24-pack mountain dew:-)

Nu weer even bijkomen en dan naar DownTown Disney voor de volgende shoppingtrip. Het verveelt nog niet hoor!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Marielle,

Een reactie van jalouzie uit een miezerig en koud Almere... Lekker in het water spetteren is iets wat hier alleen indoor kan. Iets van de warmte van jullie naar hier en we hebben het allemaal lekkerder qua temperatuur! Helaas werkt het niet zo.
We hebben je wel gemist donderdag maar we genieten allemaal met je mee.

Veel plezier!!!

Inge